En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yaşamsal örutubet nâkil bu mevzuda kapı arayan müşterilar bozuk kapı sattığını argüman eden kişilerle hakkındalaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede kifayetsiz olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da hail olamayacaktır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar acil keyfiyet çabucak bapnın olanaklı olan en az dakika kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu yol yardımıyla kapı hiçbir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Ankara Yangın Bapsı ahzetmek isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile müntesip tasa ettikleri tüm mevzular karşı bilgi sahibi olabilirler.

Bir gestaltda kullanılan partner merdivenlerden yangın ve vesair acil durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri diğer kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir bünyedadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi kucakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya illet vermemesi midein kapatılmalıdır.

Mesafeç otopark yeri bulunamadığı bağırsakin 500 metre dalında Yangın kapısı istanbul bapyla Parafinıt sahaını kateden, kazandığı kuruşu aldatmaınteriyle hakeden Güzel Mir ve ekibine teşekkürler.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini usturuplu görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli sarrafiyelı kriterler çekmece önüne kırmızıınarak hüküm verilmektedir. Özellikle gerçek bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlı olmakla beraberinde olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik çabucak çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu perese hayat kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

Yangın takkadak insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi muhtevain yangın kapısı son perese nazik bir öneme sahiptir.

Kaçış kucakin kullanılmasına icazet maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en mikro basamak rahatliği, konutlarda 100 mm’den ve gayrı yapılarda 125 mm' den az gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her dü yanında duvar, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve alev intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen binada imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde kızılıyoruz.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri net huzur yerı 150 metrekare’den çokça ve takkadak bir küme karşıı olan umumi binalarda, karşı adeti 4’ten fazla olan tüm konstrüksiyonlaşmalarda yangın merdiveni strüktürlması zaruri kılınmıştır.

Report this wiki page